Facebook

de vanzare / for sale

Pui / Puppies

G & P site

 

PHONIX VD LAUSBUBEN & JUTTA VD UTADREEF

 temperament confirmat in competitii de top! sanatate articulara verificata oficial! tipicitate anatomica cu talie corecta, confirmate prin arbitraje!

DN: 01 septembrie 2015

PHONIX provine din una dintre cele mai valoroase canise din Germania si a confirmat prin rezultatele sale: multiplu invingator IPO 3, calificativ SG la Campionatele Mondiale! Selectionat (ZTP) prin cel mai sever club de rasa: DMC, Germania! HD / ED free, oficial DMC CAC, CACIB, BOB JUTTA (aka Geanna) provine din renumita canisa belgiana Utadreef! Invingator IPO 1 Cupa Mures, multiplu Invingator IPO 3 atat in Romania, cat si in strainatate! Campioana IPO 3 Duna Kupa 2015 – singurul malinois din tara care a castigat un Campionat IPO 3 in strainatate! IPO 3 in cadrul campionatelor Mondiale de dresaj! HD free oficial FCI CAC, CACIB, BOB

TEMPERAMENT, SANATATE, TIPICITATE! ped 3

galerie photo:

de vanzare:

Va oferim pe tot parcursul anului pui de ciobanesc german sau ciobanesc belgian malinois, nascuti in canisa noastra sau produsi de colaboratorii nostri. De asemenea, va putem consilia si indruma in alegerea puilor de dobermann si rottweiler data fiind colaborarea noastra cu crescatori de elita care pot face dovada calitatii puilor lor! Toti puii au acte de origine (pedigree), cu genealogie recunoscuta; puii provin exclusiv din parinti arbitrati si confirmati, sunt deparazitati si vaccinati conform varstei si au implantat microcip de identificare!

reproductie pentru sanatate, caracter si tipicitate!

004 0722 683948 / 004 0758 568183