Facebook

DRESAJ in PENSIUNE si servicii de cazare


Atunci cand se opteaza pentru un program de dresaj nu acasa, sau la teren cu stapanul, ci in pensiune, ,,elevii” nostri sunt gazduiti individual, in padocuri de 8 mp, cu spatiu atat interior, placat cu gresie si faianta si solid izolat, incalzit in zilele friguroase, cat si exterior, acoperit. Au la dispozitie 2 tarcuri cu o suprafata de 200 mp pentru miscare, in care ies de cel putin 3 ori pe zi. Totul e inconjurat de verde – iarba racoroasa, umbra deasa de salcie si multe flori, pentru ca, sigur, elevii nostri vad frumosul. In boxe, saltelute si paturi speciale, confortabile si pentru cei mai simandicosi dintre ei; si un pic de ,,terapie prin culoare” cu personajele vesele care decoreaza interiorul – totul pentru ,,copiii” care vin sa stea la noi!

Oferim si servicii de pensiune si ,,gradinita” iar musafirii nostri mai sportivi pot beneficia si de bai sanatoase si miscare in apa mica si curata a Argesului.

De obicei, accesul in penisiunea noastra este rezervat elevilor de la dresaj, pe timpul ,,scolarizarii”, sau in timpul vacantelor…
Gazduirea unui caine pe termen lung presupune o mare responsabilitate, asa ca preferam sa cunoastem cainele si in special proprietarul acestuia inainte de a-l primi in pensiune, pentru a ne asigura ca exemplarul este intretinut responsabil si corect.

In pensiune nu pot fi gazduiti caini bolnavi.
In pensiune nu pot fi gazduiti pui cu varsta sub 4 luni (schema de vaccinare completa).
In pensiune nu pot fi gazduiti caini batrani cu probleme de sanatate.
In pensiune nu pot fi gazduite femele in calduri sau gestante.
In pensiune nu pot fi gazduiti caini agresivi sau cu alte probleme de comportament (foarte fricosi, insuficient socializati).

Consideram oportun sa dezvoltam relatii pe termen lung cu proprietarii cainilor pe care ii gazduim, care sa poata conta pe noi si profesionalismul nostru de fiecare data cand pleaca din localitate.
In aceasta idee, daca nu ati mai fost la noi si nici nu aveti o recomandare din partea unui colaborator al nostru, pentru a rezerva un loc de cazare este necesar sa faceti o programare cu minim 15 zile inainte si sa ne faceti o vizita pentru a va cunoaste, atat pe dumneavoastra cat si pe musafirul nostru si a ne asigura ca este vorba de un exemplar fara probleme de intretinere, sanatate, sau comportament.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: dresajclub@gmail.com, sau telefonic la 0722 683948